Ce este Black Friday ? Vinerea Neagra !

 

Vinerea Neagră este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Vinerea Neagră apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie si este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite. În anul 2011, numărul produselor comandate pe eMAG a fost de 90.000, in valoare de 8 milioane de Euro !
BLACK FRIDAY sau Vinerea neagră este sărbătorită anul acesta în România pe data de 20-27 noiembrie. Cu acest prilej marile magazine se vor întrece în a oferi prețuri și reduceri cât mai bune, astfel încât să atragă clienți cât mai mulți și implicit profituri considerabile.

O părere la “Ce este Black Friday ? Vinerea Neagra !”

  1. Buna ziua,

    Dorim sa va anuntam pe aceasta cale faptul ca si anul acesta Magazinultau.ro va face parte din categoria magazinelor online ce vor participa in cadrul campaniei Black Friday din data de 21 Noiembrie 2014. Vom avea reduceri de pana la 90% pentru o gama larga de produse, printre care jocuri, console, accesorii, retelistica, periferice dar si pentru multe alte categorii.

    Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Black Friday ( 20-27 Noiembrie )